AutorijschoolR.

Met passie voor verantwoord rijden, plezier en de nodige dosis humor je rijbewijs halen? Individuele en persoonlijke begeleiding op maat! Autorijden is serieus maar ook vooral leuk!
Image

Rijlessen

Met passie voor verantwoord rijden, plezier en de nodige dosis humor geef ik rijles in de stad Groningen en omstreken.
Tijdens de rijlessen wordt je met behulp van de Rijprocedure goed voorbereid op het examen. Hoeveel lessen hiervoor nodig zijn kan erg verschillen. Aan de hand van een proefles kan er een indicatie worden gegeven en zo kun je ook gelijk zien of er een klik is.

Beginnen met rijles mag vanaf 16,5 jaar. Vanaf deze leeftijd mag je ook een tussentijdse toets doen. Je examen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Op zoek naar een vakkundig rijinstructeur bij een goede rijschool in Groningen en omstreken? In weinig lessen en zonder lange wachtlijsten snel je rijbewijs B halen?

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een proefles aan!

Rijlessen

Om ervoor te zorgen dat je als bestuurder het meest wenselijk rijgedrag laat zien wordt er les gegeven volgens een bepaalde structuur. Binnen deze standaard kennen we de volgende onderdelen

  • beheersing van de auto
  • kijkgedrag
  • voorrang verlenen
  • inhalen
  • in- en uitvoegen
  • rijden op kruispunten en rotondes
  • bijzondere verrichtingen
Daarnaast leer je defensief en sociaal rijgedrag, het rekening houden met de belangen van andere weggebruikers speelt hierin een belangrijke rol. Ook leer je hoe je milieubewust kunt autorijden.
Image
Image

Tussentijdse toets

Wil je alvast wennen aan de examensituatie? Tips van een CBR-examinator krijgen? Of wil je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen tijdens je rijexamen? Dan is een tussentijdse toets echt iets voor jou.

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je moet dezelfde dingen doen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. En je krijgt tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

Voor een tussentijdse toets moet je minimaal 16,5 jaar zijn én geslaagd zijn voor je theorie-examen.
Ronald heeft een zeer fijne manier van lesgeven met veel humor. Een combinatie van leuke gesprekken en goede aanwijzingen lieten me meteen op mijn gemak voelen. Dankzij Ronald heb ik na slechts 18 lessen het examen gehaald. Bedankt!.

Informatie

Met passie voor verantwoord rijden, plezier en de nodige dosis humor geef ik rijles in de stad Groningen en omstreken. Ik help je vakkundig en in zo weinig mogelijk lessen aan een rijbewijs.

zoeken