AutorijschoolR.

Met passie voor verantwoord rijden, plezier en de nodige dosis humor je rijbewijs halen? Individuele en persoonlijke begeleiding op maat! Autorijden is serieus maar ook vooral leuk!
Image

Informatie over tarieven

Hier vind je informatie over de lessen bijbehorende tarieven. Wil je snel je rijbewijs halen? Dat kan! Na een proefrijles bepalen we hoeveel lessen je nodig hebt voor deze spoedcursus en in hoeveel dagen dit gerealiseerd kan worden.

Bij AutorijschoolR. zijn geen lange wachtlijsten waardoor je snel kunt beginnen met het halen van je rijbewijs. Het is mogelijk per les af te rekenen of aan het einde van de maand een rekening te ontvangen van de genoten lessen.

Wanneer je kiest voor een pakket heb je een voordeligere lesprijs!

Pakket*

€60,-
  • Prijs per les bij
  • pakket van 24 rijlessen
  • Lesduur van 60 minuten
  • Prijs voor een pakket €1440,-

Losse rijlessen

€60,-
  • Betaal per les of per maand
  • Lesduur van 60 minuten
Theoriecursus€50,-
Online cursus ter voorbereiding op het examen
Theorie€48,-
Zelf aanvragen en betalen op cbr.nl
Gezondheidsverklaring€44,50
Zelf aanvragen en betalen
Tussentijdse toets€275,-
Perfect voorbereid op het examen
Examen€300,-
Prijs voor examen incl autohuur
*
Voorwaarden in de disclaimer.
Ronald heeft een zeer fijne manier van lesgeven met veel humor. Een combinatie van leuke gesprekken en goede aanwijzingen lieten me meteen op mijn gemak voelen. Dankzij Ronald heb ik na slechts 18 lessen het examen gehaald. Bedankt!.

Informatie

Met passie voor verantwoord rijden, plezier en de nodige dosis humor geef ik rijles in de stad Groningen en omstreken. Ik help je vakkundig en in zo weinig mogelijk lessen aan een rijbewijs.

zoeken